Conte a la vista!, taller infantil

Imagina la teva aventura i fes-la realitat en forma de conte.
Deixa volar la teva imaginació i et guiarem per crear i escriure la teva pròpia història. Una alternativa diferent, creativa, emocionant, enriquidora i divertida per a nens d’entre 7 i 12 anys.

 

L’objectiu del taller Conte a la vista! és potenciar la capacitat creativa dels nens mitjançant tècniques de brainstorming o pluja d’idees. Amb aquest mètode pretenem explicar que qualsevol idea, malgrat que simple, pot ser l’inici d’una gran història. A més, exposades de manera conjunta, poden portar-nos a crear-ne de noves i fascinants.

Seguint l’estructura de qualsevol narrativa, el taller es dividirà en tres parts: Introducció, Nus i Desenllaç, i en les tres es participarà de manera dinàmica i col·laborativa. D’aquesta manera durant tot el temps fomentarem que els nens deixin volar la imaginació.

L’aula disposarà de tres grans espais perquè es puguin plasmar les idees de tots, perquè participin, s’aixequin, escriguin, descriguin, dibuixin i s’entrellacin les històries de tots els assistents.

Els nens tenen una gran capacitat creativa i imaginativa, i esperem que amb aquest taller, passin una estona divertida, aprenguin a expressar qualsevol idea sense por al ridícul, s’expressin lliurement i s’emocionin en comprovar com les seves històries agafen força i sentit. Volem que siguin capaços de poder passar grans moments llegint i escrivint, a més de potenciar l’habilitat d’integrar informacions disperses donant-hi sentit i cohesió.

Finalitzarem el taller amb el compromís que ells escriguin un conte, a partir de les idees de tots o a partir de noves que se’ls hi puguin ocórrer. Podran enviar-les a hola@lavitrina.cat, on les recopilarem per organitzar una altra sessió on els petits autors podran presentar les seves obres i explicar-les al públic.

 Passa estones fascinants creant les teves pròpies aventures!

Taller: Conte a la vista!

Amb qui: Laura Barrera, mare i escriptora

Data: 29 de septembre y 4 de novembre de 2017

Preu:            (pagament per avançat)

On:  La vitrina, Església 69 baixos

 

L’organització es reserva el dret a cancel·lar l’activitat si no hi ha un mínim d’assistents.

Deja una respuesta