Fiestuqui de celebració dels 2 anys, 3 mesos i 1 dia

Ja és hora que obrim les portes de La vitrina a tot qui vulgui conèixer-la Serà el dissabte 18 de novembre i farem activitats durant bona part del dia

Volem celebrar-ho amb tu amb una jornada festiva el dia 18 de novembre i animar-te a coneixe’ns. Farem algunes activitats variades per nens, actuació musical d’Invisible Harvey,  el projecte del polifacètic Dimas Rodríguez; projeccions audiovisuals de la instagramer @urbanorgasmicas, un mercadillo de segona mà i l’aperitiu amb cerveses de @tobidabobrewing i autèntiques “gildas”, a càrrec d’un genuí ‘maestro gildero’ de l’Athletic de Bilbao.

Ara t’explico com ens va venir la idea de muntar un coworking. Quan la mare em deia que no callava al migdia quan hi anava a dinar i em deia que el menjar se’m refredava, vaig pensar que era hora de treballar en companyia per poder parlar amb algú durant la jornada i deixar de fer les pauses posant rentadores o anant a buscar el pa.

Vam trobar un local encantador i màgic i de seguida ens hi vam traslladar. Ara venim a treballar una periodista, que es diu Laura; la Susana i l’Emili de Loop Comunicació, dissenyadors gràfics experts en comunicació; el Matthias, un programador de Linux; l’Òscar, programador d’apps i webs; el Pau, linuxero que gestiona seguretat informàtica en remot; i el Toni, el Salva, la Bea i l’Esti d’Eduscopi, que fan divulgació científica; la Betsabé, artista i escriptora i jo, la Jose, que sóc traductora d’anglès i també gestiono el coworking.

Gildas pa todo quisqui
Un maestro gildero vingut del País Basc vindrà a fer-nos les “gildas”

De vegades ens expliquem la vida i de vegades ens capfiquem en la feina i no se sent ni una mosca, però saber que no estem sols és tranquil·litzador.

 

 

Esperem que passeu a saludar-nos i a celebrar amb nosaltres aquests 2 anys, 3 mesos i 1 dia que portarem oberts.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.