Doncs ja ho tenim aquí!

Han passat 7 anys des que vam obrir el coworking La vitrina al carrer Església 69 de L’Hospitalet de Llobregat. I, com molts negocis petits, hem passat per una mica de tot: la tranquil·litat de tenir-ho ple, la preocupació de no tenir cap client, la incertesa de la pandèmia, la tristesa de veure amics coworkers que marxen, i fins i tot l’alegria de veure que n’hi ha que hi tornen.

Per celebrar-ho estem preparant un matí de portes obertes el dissabte 18 de juny, tot coincidint amb les Festes del Barri Centre, perquè així aprofitem que hi haurà més gent que no marxa el cap de setmana perquè hi veu motivació per quedar-s’hi. Així que si és el vostre cas, apunteu a l’agenda.

Què hi farem aquell matí? Doncs ens hem aliat amb talents locals que fan coses “dignes d’admirar“:

Com ara el Francisco Javier Largo i les seves camises fetes a mà @bylargo_limited_edition amb estampats delicats, retro o gamberros, però totes fetes íntegrament a casa nostra. Ens portarà un tastet de la seva producció i les podreu veure en directe al coworking. També us podeu fer una idea del seu savoir-faire consultant el seu perfil d’Instagram.

La Noelia Barreda aka @noehlya.paperdesign ens ha cedit uns quadres seus fets amb paper, paciència i molt bon gust. Ja els estem penjant i t’asseguro que són un autèntica meravella. Trastegeu el seu Instagram per trobar més motius a més de les meves paraules per venir a veure’ls en directe. Són hipnòtics.

Per la nostra part muntarem un petit taller de transferència d’imatges per tots els públics a partir de 8 anys.

També fem una crida a vosaltres per fer un intercanvi d’esqueixos. Nosaltres oferirem alguns de les plantes que decoren La vitrina, però necessitem que en porteu de les vostres perquè tothom que vulgui hi pugui participar. Ja sabeu, aquella crassa que s’apodera de l’espai, el ficus que s’escapa a casa de la veïna… Deixeu que escampin la llavor arreu del món.

I també tindrem un aperitiu amb algunes cerveses i les millors olives, de Charcutería El Hidalgo.

Doncs això seria tot. Estigueu atentes a les nostres xarxes per si hi ha algun canvi, si us plau. I també difongueu la buena nueva si penseu que a algú li pot interessar.

Recordeu: dissabte 18 a partir de les 10:30.

Us esperem!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.