Vitribeers: un expert ens parla de blockchain i fem petar la xerrada

El dijous 14 de desembre tindrem al Rafa Giménez amb nosaltres perquè ens parli de blockchain, la nova revolució a Internet, i farem una cerveseta

Durant l’estiu hem constatat que volem saber. I hem pensat

que quina manera millor de posar-nos al dia sobre les coses del món, d’aquest i de l’altre, que convidar a un expert solvent perquè ens parli d’un tema sobre el que tinguem curiositat? Aquestes trobades seran les Vitribeers i després de les exposicions xerrarem entre nosaltres (ho intentarem malgrat el WiFi, oi que sí?) i farem networking amb una cerveseta fresca a la mà.

El 14 de desembre a les 19 h inaugurarem el cicle amb blockchain, la tecnologia que hi ha al darrera de Bitcoin i Ether, les criptomonedes de les que tothom parla. L’impacte de blockchain, però, va molt més enllà de Bitcoin, i s’està convertint en una autèntica revolució tecnològica que està generant una mena de ‘nova Internet’ descentralitzada, oberta, segura i amb infinites oportunitats de negoci. Ens parlarà de tot això el Rafa Giménez, enginyer de software especialitzat en Big Data i sistemes distribuïts i nerd a temps complet.

Blocs que certifiquen: blockchain.
Blocs que certifiquen transaccions i processos.

 

No saps què és networking? No? Doncs res més que una paraula anglesa per referir-nos a fer contactes. Porta targetes professionals o simplement deixa’t caure per veure i conèixer gent amb inquietuds com tu.

Confirma la teva assistència amb un mail a hola@lavitrina.cat amb l’assumpte “I ♥ Vitribeers” i també a l’event de Facebook.

Activitat: Vitribeers sobre blockchain

Amb qui: Rafa Giménez, the data man

Data: dijous 26 d’octubre de 2017 a les 19h

Preu:  GRATIS amb inscripció prèvia per mail

On:  coworking La vitrina, Església 69 baixos

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.